fbpx

KORONAPASSI JA MASKIT KÄYTTÖÖN WINLED-AREENALLA

Winled-areenalla aletaan noudatetaan maskisuositusta ja koronapassin tarkistusta yli 16-vuotiailta ottelutapahtumissa 4.12.2021 alkaen.
Koronatilanteen muuttuessa on maskisuosituksia päivitetty viranomaisten toimesta osin paikallisesti, osin koko maan tasolla.
Nykytilanteessa myös Jääkiekkoliitto suosittelee vahvasti koronapassin tarkistusta ja maskien käyttöä jäähalleilla. Suositus koskee joukkueiden toimihenkilöitä, yleisöä ja jäähalleissa muutoin asioivia erityisesti silloin, kun turvaetäisyyksistä ei pystytä huolehtimaan.
Vieraspelimatkoilla myös joukkueiden kannattaa sisäilman kierron vuoksi käyttää maskeja linja-autoissa ja esim. vilkkailla taukopaikoilla. Mikäli juniorijoukkueet liikkuvat vieraspeleihin linja-autoilla, on hyvä miettiä onko kannustajia eli vanhempia nykytilanteessa hyvä ottaa kyytiin mukaan.